شرکت کره ای LG بعد از معرفی گوشی G2 و موفقیت چشم گیری که در فروش این محصول و در ارزیابی های تخصصی گوشی های هوشمند بدست آورد، مسیر خود را ادامه داد و به سراغ طراحی و ساخت گوشی با کیفیت تر و به روز تر G3 رفت. این گوشی نیز خیلی زود علاقه مندان زیادی پیدا کرد و ال جی فروش خوبی از این محصول کسب نمود. در همین راستا این شرکت، نسخه ی LTE آنرا همراه با ارتقای بعضی امکانات سخت افزاری و نرم افزاریش تولید و در جولای 2014 وارد بازار کرد. این نسخه بهبود یافته با نام های G3 Prime و F460 نیز شناخته می شود.
طراحی ظاهر این گوشی، مشابه گوشی G3 بوده و تغییری نکرده است. ضخامت آن 9.1 بوده و نسبت به G3 اندکی ضخیم تر شده است. اما جنس بدنه ی این گوشی نسبت به گوشی G2، تغییر چندانی نداشته و فقط نوع پلاستیک استفاده شده در بدنه ی آن تغییر کرده است. قاب پشتی آن نیز براق نبوده و از یک روکش مات در آن استفاده شده است. این روکش سبب شده تا قاب گوشی اثر انگشت را جذب نکند. مکان قرارگیری کلید های پاور و کنترل صدا در پشت گوشی بوده و فقط ظاهر آن ها تغییر کرده و مسطح شده اند. به نظر می رسد شرکت ال جی، بازخورد های مناسبی را از این طراحی جدید دریافت کرده که همچنان این رویه را پیش گرفته است.
 |
بزرگترین صفحه نمایش در بین گوشی های معرفی شده، به جی3 ال تی ای اختصاص دارد. ال جی با در نظر گرفتن صفحه نمایش 5.5 اینچی از نوع True HD-IPS، برای این گوشی آنرا منحصر به فرد جلوه داده است. کیفیت این صفحه نمایش Quad HD بوده و تراکم پیکسلی 534ppi را ارائه می دهد که در نوع خود بی نظیر است. نور صفحه نمایش نیز هنگامیکه بدنه ی گوشی در اثر فعالیت گرم شده است، به صورت خودکار کم می شود. برای محافظت این صفحه نمایش از خط و خش نیز، لایه ی محافظ گوریلا گلاس 3 بر روی آن تعبیه شده است.
گوشی ال جی G3 LTE، از یک سنسور 13مگاپیکسلی بهره می برد که برای گرفتن تصاویر از تثبیت کننده اپتیکال استفاده کرده و قابلیت laser autofocus به آن اضافه شده است. برای این قابلیت یک سنسور اضافی در کنار لنز دوربین قرار گرفته که با فرستادن نور لیزر، عمل فوکوس صورت می گیرد. فیلم برداری با کیفیت 4K نیز در این دوربین کم نظیر فراهم شده و امکان فیلم برداری با سرعت پایین و آهسته نیز وجود دارد. دوربین جلوی این گوشی نیز 2.1مگاپیکسلی می باشد که از قابلیت فیلم برداری Full HD برخوردار است.
سیستم عامل این اسمارت فون آخرین نسخه اندروید یعنی 4.4.2 می باشد که رابط کاربری ال جی با قابلیت های فراوانی برای آن مورد استفاده قرار گرفته است. قابلیت های جدیدی در رابط کاربری گوشی G3 LTE در نظر گرفته شده که از بین آن ها می توان به Dual Window، Smart Notice و Knock Code اشاره کرد. بوسیله ی قابلیت Knock code، می توان با زدن 2 تا 8 ضربه در چهار ربع مشخص شده روی صفحه، می حالتی تعریف کرده و قفل گوشی را به این طریق باز کرد. با قابلیت Dual Window، امکان تقسیم صفحه نمایش به دو قسمت فراهم می شود و می توان دو برنامه را بصورت همزمان اجرا و مشاهده کرد.
 |
بر روی چیپ ست Snapdragon 801 این دستگاه، پردازنده ی 4 هسته ای Krait 450 با فرکانس 2.7 گیگاهرتز و پردازنده ی گرافیکی Adreno 420 قرار دارد. این سخت افزار قدرتمند و بی نظیر را یک رم 3 گیگابایتی همراهی می کند. این مجموعه سخت افزار از عملکرد بسیار روانی برخوردار بوده و نسبت به گوشی G3 قدرتمند تر شده است.
ال جی یک حافظه ی داخلی 32 گیگابایتی برای ذخیره برنامه ها و دیگر اطلاعات برای این گوشی در نظر گرفته است. همچنین امکان افزایش حافظه ی داخلی تا 128 گیگابایت از طریق پورت microSD نیز فراهم شده است.
شرکت ال جی برای منبع تغذیه این گوشی، از یک باتری لیتیوم یونی با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت استفاده کرده است. طبق ادعای این شرکت، این باتری در حالت پر، تا 20 ساعت مکالمه 3G را پشتیبانی می کند. با یک بار شارژ کردن این باتری نیز با توجه به صفحه نمایش با کیفیت این گوشی، می توان تا یک روز از این گوشی استفاده کرد.
نقاط قوت : نقاط ضعف :
صفحه نمایش QHD باتری نه چندان قوی
قیمت مناسب
طراحی زیبا
سخت افزار قدرتمند
حافظه ی داخلی 32 گیگابایت
پشتیبانی از کارت حافظه ی جانبی تا 128 گیگابایت
دوربین 13 مگاپیکسلی
در نگارش نقد و بررسی گوشی موبایل ال جی جی 3 ال تی ای - آ تا حد امکان از نظرات و اطلاعات تخصصی سایت شرکت تولید کننده و سایتهای مرجع و معتبر استفاده شده است ولی وجود اشکالات و مغایرتهایی در نظرات و بررسی های تخصصی Mobile LG G3 LTE-A محتمل میباشد. لذا جهت اطلاعات بیشتر و دقیقتر به وب سایت شرکت تولید کننده مراجعه فرمائید.